Receptfilm Snabba veggiebiffar - Semper Barnmat

Mini vegetarbiffer

Oppskrift på raske og smakfulle lakto-ovo veggie-biffer til hele familien!

Ingredienser - ca 20-24 små biffer

  • 2 dl kokt quinoa, 1 glass Mais & Poteter, 125 g
  • 2 egg
  • 2 dl revet blomkål
  • 2 ss brødsmuler
  • 1 dl kremfløte, vispet
  • 1 ss rapsolje

Til servering:

Kokte grønne erter 
Poteter, presset

Slik gjør dur: 

  1. Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. La det avkjøles.
  2. Bland potet- og maispuré med egg i en bolle.
  3. Tilsett kokt quinoa (avkjølt).
  4. Riv blomkålen på det groveste av rivjernet. Bland inn i røren.
  5. Bland brødsmulene og la svelle i 5-10 minutter.
  6. I mellomtiden pisker du kremen, den skal være ganske fast. Vend den til røren.
  7. Form små biffer og stek dem gylne i rapsolje på begge sider over middels varme.
  8. Server biffene med kokte potetmos og grønne erter.
Oppskriftfilm - Raske veggiebiffer i miniformat