Brød og rundstykker

Glutenfrie rundstykker med quinoa

Vurdering

(26 votes)

(26 votes)

Nå er det blitt enklere enn noen gang å lage ferske og deilige rundstykker. Nyheten Oat & Quinoa mix er super enkel å bruke.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    -
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.

  2. Bland gjær, salt og brødblanding i en bakebolle

  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Bruk en kjøkkenmaskin og kjør blandingen i 1 minutt. Tilsett olje og kjør i 3-4 min.

  4. La deigen hvile i 5 minutter.

  5. Deldeigen i 8-10 like store rundstykker. (Fukt hendene i vann for enklere baking).

  6. Legg rundstykkene på et stekebrett kledd med bakepapir.

  7. Pensle rundstykkene generøst med vann blandet med olje. La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie i 35 minutter.

  8. Stek rundstykkene i midten av ovnen i 20 minutter.

Brukes i oppskriften