Brød og rundstykker

Glutenfritt knekkebrød med quinoa

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Knasende og sprøtt glutenfritt knekkebrød laget på vår melblanding: Oat & Quinoa!

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    -
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.

  2. Bland gjær, salt og brødmix i en skål.

  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Bland i 1 min. Tilsett olje og fortsett med å blande i 3-4 min.

  4. La deigen hvile i 5 minutter.

  5. Del deigen i 3 deler. Spre deigen ut i firkanter (40 x 30 cm) på et stykke bakepapir.

  6. Tips! Putt gjerne ditt favoritt krydder og/eller frø på toppen og press ned med en gaffel.

  7. Pensle deigen med vann.

  8. Bag i midten av ovnen i 8 minutter. Åpne ovnen i et par sekunder og deretter bak ferdig i ytterligere 2 minutter til det er gyldent.

  9. Tips! Bak ytterligere på 100

  10. °C, hvis du vil ha det mer sprøtt.

Brukes i oppskriften