Fremtiden for gode matvaner starter her

Kom i gang!

Vi hjelper deg!

Prøver du også å skape gode matvaner for fremtiden?

Sjekk ut vår smaksmetode, vår grønnere barnemat med grønnsaker og belgvekster, samt våre nye STEP-oppskrifter, for deg som ønsker å lage barnemat selv.

Et barn sitter på et bord og spiser med skje.

Artikkel

Smaksintroduksjon med STEP-metoden

Målet med STEP, metoden og appen, er å hjelpe foreldre steg for steg med å introdusere grønnsaker, frukt og bær allerede når barnet begynner med fast føde. Introduksjon av nye smaker gjøres med fordel når det såkalte smaksvinduet er åpent, og det vil du merke ved at barnet er mer nysgjerrig på hva du og resten av familien spiser. Vi bruker å snakke om at smaksvinduet åpnes rundt fra 4-6 måneders alder og det går fint å prøve helt frem til barnet fyller 1 år.

 

Bra mat, for barn

Oppdag Sempers utvalg innen barnemat, grøt, drikke, snacks og mer.

Se all produkter

Bærekraft med omtanke i fokus

Barnemat alltid uten palmeolje

Alltid uten palmolje

Vi er stolte og glade for at vi fra 2020 kan tilby et komplett utvalg av barnemat - alltid uten palmeolje! Arbeidet vårt med å gjøre små og store forbedringer fortsetter - du kan lese mer om Sempers arbeid med kvalitet og miljø her.

Skål med Sempers gröt och blåbär

Renere råvarer må du lete lenge etter!

For barnemat er regelverket strenger enn for vanlig mat. Det kaller vi barnematkvalitet. For oss som lager barnemat krever det mye, samtidig som vi skal ta vare på miljøet.

Pappa på vallmofält med barn

Hvordan vi jobber med bærekraft