Bedre og bedre skje for skje

Test en unik smaksmetode. Lær ditt barn å elske grønnsaker!

Start smaksreisen!

Barnemat til barnet ditt

Vår beste barnemat finner du her!

For nybakte foreldre er det mye å tenke på - ikke minst når det gjelder mat. Her kan du lære mer om hva barnet ditt kan spise, finne gode oppskrifter og inspirasjon til måltider!

Mamma och baby med lila haklapp

Artikkel

Matplanlegging og faste rutiner

Planleggingen er alltid bra når man har små barn, men må man ha faste rutiner for måltider? Nei, det trenger man selvfølgelig ikke, men det er flere fordeler med faste rutiner. Barnet ditt har, eller vil ha, faste rutiner på i barnehagen og på skolen. Det betyr ofte en tidligere lunsj enn barnet ditt kan være vant til, og det betyr også en tidligere middag for deg som familie. Et barn som spiser lunsj klokka 11, vil kanskje spise middag allerede klokka fem.

Bra mat, for barn

Oppdag Sempers utvalg innen barnemat, grøt, drikke, snacks og mer.

Se all produkter

Bærekraft med omtanke i fokus

Barnemat alltid uten palmeolje

Alltid uten palmolje

Vi er stolte og glade for at vi fra 2020 kan tilby et komplett utvalg av barnemat - alltid uten palmeolje! Arbeidet vårt med å gjøre små og store forbedringer fortsetter - du kan lese mer om Sempers arbeid med kvalitet og miljø her.

Skål med Sempers gröt och blåbär

Renere råvarer må du lete lenge etter!

For barnemat er regelverket strenger enn for vanlig mat. Det kaller vi barnematkvalitet. For oss som lager barnemat krever det mye, samtidig som vi skal ta vare på miljøet.

Pappa på vallmofält med barn

Hvordan vi jobber med bærekraft