Oppskrift - Pasta, tomat og mozzarella 8 mnd
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Lettlagd mat som passer for barn fra 8 måneder. For å etterstrebe den babymatkvaliteten som vi har i produktene våre på barnemathyllen, kan økologiske råvarer benyttes.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
4-5 porsjonerVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du:
Skrell og hakk gulrot, gul løk og pepper i små fine biter. Kok dem sammen med knuste tomater og så lite vann at det bare dekker grønnsakene. Kok til bitene er myke. Krydre med en klype oregano og finhakket basilikum.
I mellomtiden koker du pastaen i henhold til instruksjonene på pakken.
Bland maizena/hvetemelet med ½ dl melk. Rør blandningen og resten av melken i grønnsaksblandingen. La småkoke under omrøring så den ikke brenner seg.
Tilsett rapsolje. Hakk mozzarellaen og rasp den harde osten, hell all osten under omrøring. Bland grønnsaksblandingen i en kjøkkenmaskin eller med en mikserpinne.
Hell så den ferdige pastaen i sausen. Kjør deretter hele retten raskt i en kjøkkenmaskin eller blender til pastaen har rimelig store biter.
La det avkjøles og serveres ved god temperatur for små barn.