Närbild på havre

Jobbe hos Semper

Semper AB er markedsleder på barnemat i Sverige og Danmark. Vi er i vekst i de nordiske landene både for barnemat og glutenfritt. Vår visjon er å bli Nordens ledende selskap innen kategoriene barnemat, glutenfritt og helse. For å nå det målet trenger vi engasjerte ansatte som bidrar med kunnskap, drive og nye ideer. 

People in a meeting room

Kort om Semper AB

Semper AB har omtrent 300 ansatte i Norden. Mesteparten jobber på hovedkontoret i Sundbyberg, fabrikken i Götene og bakeriet i Falun. Vi har også kontor i Finland, Norge og Danmark.

Siden 2006 eies Semper AB av Hero AG, som er et internasjonalt næringsmiddelkonsern med kontor i Lenzburg i Sveits. Konsernet har omtrent 4 300 ansatte og finnes i flere enn 16 land, hovedsakelig i  Europa og USA.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Det å jobbe hos Semper innebærer at du er en del av en etablert organisasjon med nordisk fokus. Samtidlig blir samarbeide med søsterselskapene i multinasjonale Hero gradvis en større del av vår hverdag. Som ansatt i Hero-gruppen har du et internasjonalt nettverk å dra veksel på og utveksle ideer. 

Vår personal filosofi er å forene profesjonalitet med arbeidsglede. Det gjør vi gjennom å skape inkluderende, kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi arbeider for et tydlige og kommunikativt lederstil, og en organisasjon som tar hensyn til deg som individ. En av de største målgruppene for Semper Ab er barnefamiliene. Derfor vil vi være et forbilde når det gjelder å gi småbarnsforeldre mulighetene til å kombinere jobb og karriere. Et foreldrevennlig Semper visar at vi lever som vi lærer. Om du vil jobbe i et selskap som er preget av omtanke og ansvar, som oppmuntrer til initiativ og handlingskraft - så kommer du til å trives hos oss!