Oppskrift -Tomat og basilikumpasta 12 mnd
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Lettlagd mat for barn fra 12 måneder. For å etterstrebe den babymatkvaliteten som vi har i produktene våre på barnemathyllen, kan økologiske råvarer benyttes.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
4-5 porsjonerVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du:
Skrell og finhakk gulrot og pastinakk. Ha dem i en kjele med de hakkede tomatene, og nok vann til at den bare dekker grønnsakene. Kok opp og la det småkoke til rotgrønnsakene begynner å bli myke.
I mellomtiden koker du pastaen i henhold til instruksjonene på pakken i en egen kjele.
Hakk gul løk og paprika og tilsett i rotgrønnsakskjelen. Ha i hvitløken og smak til med basilikum, salt, timian og sort pepper. La det surre på svak varme til alle ingrediensene har myknet.
Bland maizena/hvetemel i ¼ dl melk og tilsett i sausen under omrøring. Kok opp en gang til. Rør inn resten av melken og tilsett pastaen.
Bland grønnsakene i en kjøkkenmaskin til du har en grønnsakssaus.
Riv og bland osten i sausen. Server ved en passende temperatur for små barn.