Barn STEP pekbok - Semper Barnmat

Fortsett med gode matvaner

Etter den første smaksintroduksjonen og når barnet ditt begynner å prøve mer fast føde, hjelper vi deg med nye spennende oppskrifter, grønnere måltider og tips å ta med deg på reisen mot mer bærekraftige matvaner.

Morötter lagar mat - Semper Barnmat

Nye oppskrifter fra 6 måneder og oppover

Prøv helt nye oppskrifter for barn fra 6 måneder, fra 8 måneder og fra 12 måneder og oppover! De STEP-merkede oppskriftene kommer alle fra samme forskningsstudie som STEP smaksmetoden er basert på og utmerker seg ved det høye innholdet av grønnsaker, rotgrønnsaker og deilige smaker som er godt for barnet å venne seg til. Proteinet i oppskriftene kommer også fra belgvekster og er bra for både kroppen og planeten.

SE ALLE NYE OPPSKRIFTER
steprecept_rotselleri_kalrot_mathavre_1558x694px.jpg

Hva betyr det at en oppskrift er STEP-merket?

STEP-merkede oppskrifter er unike fordi de er bærekraftige og næringsinnholdet møter behovene til små barn i utvikling og vekst. Oppskriftene er rike på grønnsaker og nordiske råvarer, og flere inneholder belgvekster og er derfor en god start på en klimasmartere vei videre.

LES OM HVA STEP-MERKET BETYR
Barn med knippe morötter - Semper Barnmat

Barn trenger ikke så mye protein (som du tror)!

Protein er i dag et hett tema i media og på sosiale plattformer. Ikke så rart, siden protein er viktig for både vekst, immunforsvaret og for å reparere celler. Det alle kanskje ikke vet er forskjellen mellom protein og protein. Og det er også vanlig å la små barn spise for mye protein unødvendig.

LES OM BARN & PROTEIN
Vi hjelper deg!
Vår planet STEP - Semper Barnmat

Vår visjon for fremtidens barnemat

Vår visjon er at alle barn skal ha mulighet til å vokse og utvikle seg, gjennom en livslang kjærlighet til mat som er bra for både helsen og planten. Barna våre er fremtiden, så maten vår må bidra til en god fremtid for dem.

LES MER OM VÅR VISJON

Grønnere barnemat i butikk

Å spise grønt skal være enkelt! Vi oppdaterer nå sortimentet vårt med økologiske måltider og snacks med mer grønnsaker og belgfrukter, samt smaker med nordisk preg!