Mini vegetarbiffer
Oppskrift på raske og smakfulle lakto-ovo veggie-biffer til hele familien!
Ingredienser - ca 20-24 små biffer
- 2 dl kokt quinoa, 1 glass Mais & Poteter, 125 g
- 2 egg
- 2 dl revet blomkål
- 2 ss brødsmuler
- 1 dl kremfløte, vispet
- 1 ss rapsolje
Til servering:
Kokte grønne erter
Poteter, presset
Slik gjør dur:
- Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken. La det avkjøles.
- Bland potet- og maispuré med egg i en bolle.
- Tilsett kokt quinoa (avkjølt).
- Riv blomkålen på det groveste av rivjernet. Bland inn i røren.
- Bland brødsmulene og la svelle i 5-10 minutter.
- I mellomtiden pisker du kremen, den skal være ganske fast. Vend den til røren.
- Form små biffer og stek dem gylne i rapsolje på begge sider over middels varme.
- Server biffene med kokte potetmos og grønne erter.