Bærpannekaker
Fingermat i henhold til STEP

Oppskrift - Bærpannekake i ovnen

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Enkel oppskrift på ovnspannekake til barn med tranebær og tyttebær. Server som et mellommåltid og la barnet oppdage nye spennende smaker! Oppskriften fra 6 mnd gir litt mindre tyggemotstand, mens pannekakene til barn fra 8 mnd gir den lille munnen litt mer å jobbe med.

  • Tilberedningstid
    40 min
  • Porsjoner
    12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

For barn mellom 6-8 mnd

  1. Slå på ovnen på 180 °C.

  2. Bland alt sammen til en jevn røre i en mikser.

  3. Hell røren i en bakepapirkledd bakeform (ca. 30x20 cm).

  4. Stek midt i ovnen i ca 15–20 min. Kjenn etter med en pinne at pannekaken er ferdigstekt.

  5. Avkjøl og skjær i små firkanter. Kan oppbevares i kjøleskapet i 1-2 dager eller fryses.

  6. Tips! Topp gjerne pannekakene med det du har igjen av fruktmumsen (30g).

For barn fra 8 mnd

  1. Slå på ovnen på 180 °C.

  2. Bland alle ingrediensene (unntatt bærene) i en blender til en jevn masse.

  3. Hell røren i en bakepapirkledd bakeform (ca. 30x20 cm). Dryss på bærene og rør litt med en gaffel.

  4. Stek midt i ovnen i ca 15–20 min. Kjenn med et spyd at pannekaken er ferdig.

  5. Avkjøl og skjær i små firkanter. Kan oppbevares i kjøleskapet i 1-2 dager eller fryses.

     

     

    En STEP-merket oppskrift!

    Våre STEP-merkede oppskrifter inneholder en stor mengde grønne ingredienser og er rike på smaker som er gode for små barn å øve på. Oppskriftene er nøye formulert for å møte barns ernæringsbehov og for å gjøre en liten innvirkning på planeten vår. Lær mer om STEP-merket og forskningen bak >>