pasta
Middag

Glutenfri pasta med mozzarella og ovnsbakte tomater

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Nyt en velsmakende, glutenfri pasta med mozzarella, ovnsbakte tomater og hjemmelaget pesto. I oppskriften bruker vi Fusilli med havre som gir en mettende pasta med mye fiber. Perfekt når du er ute etter en enkel og smakfull pastarett!

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen basilikum, pinjekjerner, parmesanost og olivenolje til en frisk pesto. Smak til med salt og pepper.

  2. Stek tomatene i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.

  3. Rist gresskarfrø i en stekepanne over middels høy varme i noen minutter til de er brune.

  4. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Bruk rikelig med vann og ikke legg pastaen ned før vannet koker.

  5. Server pastaen med mozzarella, ovnsbakte tomater og pesto.

  6. Topp med litt gresskarfrø, flaksalt og sort pepper.

Brukes i oppskriften
Pasta

FUSILLI med havre