En bra start i livet!

Header Baby - mother playing with baby

Her er de mest leste artiklene

En forelder og en baby holder hender.

Artikkel

Kolikk

Fortsatt er det usikker hva kolikk egentlig er og hva som hjelper best. Det vi kan si er at det er en tilstand hvor spedbarnet gråter eller skriker utrøstelig tre timer eller mer per dag, tre ganger per uke i en periode på minst tre uker. Spedbarnskolikk gir seg nesten alltid ved tre måneder. Normalt skriker barn 1–1,5 time per dag. Det er en situasjon som er svært belastende for både foreldre og barn. Har du familie og venner som kan avlaste er det viktig å be om hjelp. I noen tilfeller virker det som om barnet har vondt i magen på grunn av gass eller mageknip.

baby_mates_med_flaske

Artikkel

Om morsmelkerstatning

Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler fullamming de første 6 månedene og Semper støtter full og helt denne anbefalingen. Ikke alle kvinner kan eller vil amme, og da er morsmelkerstatning det eneste alternativet de første fire månedene. Semper fører Semper BabySemp, som er en fullverdig morsmelkerstatning.

Morsmelkerstatning er beregnet for barn fra 0-6 måneder. Morsmelkerstatning kan brukes som tillegg til eller som erstatning for morsmelk, og dekker det normale næringsbehovet hos spedbarn i alderen 0-6 måneder.

En god start i livet

Barnets kropp utvikles mer i løpet av det første leveåret, enn noen gang senere i livet. Våre produkter er utviklet med tanke på barnets behov, i samarbeide med leger, ernæringsfysiologer. Det gjør vi for å sikre at barnematen er så fullverdig og næringsrik som mulig.

Se alle produkter