NYHETER I DEN GLUTENFRIE HYLLEN

Sjekk ut nyhetene her
Header
Bread

Populære oppskrifter nå!

Hva har du lyst på?

Bread
Bread

Produkter

Vi mener alle har rett til bra mat. Naturlig god mat uten rare tilsetningsstoffer. Barn og voksne med særlige mat- og ernæringsbehov skal kjenne seg helt sikre på at maten de velger å spise er trygg.

 

Alle glutenfrie produkter

Slik lykkes du med glutenfri baking

Baka glutenfritt med Sempers glutenfria produkter

7 baketips til deg som baker glutenfritt

Vår baker Jonas deler sine beste baketips for at du skal lykkes med den glutenfrie bakingen! Få med deg Jonas 7 baketips til deg som baker glutenfritt >>

Familj bakar glutenfritt bröd med Semper mjölmix

Bake med glutenfrie melblandiger

Hvordan får jeg til å bake med  glutenfrie melblandinger? Vi gir gode tips og knep for å bake med glutenfritt mel>>

Cøliaki og glutenintoleranse

Hva betyr glutenfri? Hva er glutenfritt?

Bread
Tårtkalas med glutenfri tårta en solig sommardag

Artikkel

Cøliaki & glutenintoleranse

Cøliaki eller glutenintoleranse er en autoimmun sykdom*, som innebærer at man ikke tåler gluten.  Noen har cøliaki (1-2 %), noen har ikke- cøliakisk glutensensitivitet (5 %), noen DH (x %) eller hveteallergi (1 %). Det å leve glutenfritt kan være litt vanskelig i starten, men i dag finnes det så mange vanlige matvarer og glutenfri produkter at det etter en liten stund vil gå veldig greit for de aller fleste. Her har vi laget en kort oversikt for å gjøre det litt lettere å velge.