Pasta
Middag

Glutenfri pasta med Pesto, Halloumi og grønne erter

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Hva med en glutenfri pasta med hjemmelaget pesto, halloumi og grønne erter? Vi har laget denne oppskriften med Fusilli med havre, deilige pastaskruer som gir en fyldig smak til retten. Topp med revet parmesan og nyt!

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    4
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rist mandlene lett i en stekepanne uten smør eller olje. 

  2. Bland deretter sammen grønnkål, mandler, revet pecorino, sitronsaft, hvitløksfedd og olivenolje til en glatt pesto. Tilsett ekstra olivenolje og sort pepper etter ønske.

  3. Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Bruk rikelig med vann og ikke legg pastaen ned før vannet koker.

  4. Stek halloumi i biter over middels varme i litt olivenolje til den er gylden i fargen.

  5. Kok opp ertene, trekk dem til side og la stå 2 min. Hell deretter av vannet.

  6. Server pastaen med halloumi, erter, pesto, sitronsaft og litt sort pepper. Topp med revet parmesan og nyt pastaen sammen med et godt brød.

Brukes i oppskriften
Pasta

FUSILLI med havre

Maccheroni från Semper Glutenfritt

MAKARONI