Bread mix
Brød og rundstykker

Glutenfritt brød på ferdig Bread Mix

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Nybakt brød gjør hvert måltid litt bedre. Med Semper Bread Mix kan du enkelt bake to imponerende gode brød til servering med supper eller gryteretter, eller til å bare toppe med godt pålegg og nyte i all enkelhet.

  • Tilberedningstid
    ca 1,5 time
  • Porsjoner
    2 brød
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovenen på 250°C.

  2. Bland lunkent vann, smuldret fersk gjær og olje. Tilsett Semper Bread Mix. Vend sammen med en slikkepott til du har en jevn røre.

  3. Smør to runde former/skåler med olje og fordel deigen i to. 

  4. La heve i ca 15 min.

  5. Fukt brøddeigene med vann, fjern dem fra bollene og ha dem over på en stekeplate kledd med bakepapir. Glatt overflaten på brødene. 

  6. Lag to kutt i hvert brød med en kniv. La heve i 25 minutter under en klut. 

  7. Senk ovnen til 230°C og sett inn brødene. Stek i 35 minutter.

  8. La brødene hvile under kjøkkenhåndkle før du skjærer i dem. 

TIPS!

  1. Du kan også lage brødene i to 1-liters former eller en 2-liters form. Ha i så fall deigen over i formene, la dem heve i ca 30 minutter, pensle med vann eller olje og stek i 30-40 minutter.

Brukes i oppskriften
Bread Mix

BREAD MIX