Landskap svensk

Om oss

Hos Semper er vi stolte over at forbrukerne stoler på oss og er helt trygge på at våre produkter her helt glutenfrie. Vi har høy kompetanse innen ernæring og helse, og legger stor vekt på forskning og utvikling. Det er nå 25 år siden Semper lanserte sine første glutenfrie produkter. Vi setter forbruker i sentrum, og brenner for å forbedre produkter og komme med interessante nyheter. 

Fri for gluten

Det å kunne nyte god mat er en av livets store gleder. Du fortjener å leve et godt glutenfritt liv, og Semper bidrar til matglede. Vi ønsker å gi alle mulighetene til et godt glutenfritt liv - hver dag!

Glutenfrie produkter fra Sverige

I Sempers sitt prøvekjøkken, tester Jonas ut ulike oppskrifter, i nært samarbeide med forbrukere og ernæringsfysiologer. Her utvikler vi nye oppskrifter til produkter og melblandinger. I dag har vi et stort utvalg av brød, knekkebrød, melblandinger, pasta, kjeks og barer. Melblandingene passer til alt av matlaging og baking. Vi synes alle skal ha mulighetene til å velge mellom flere produkter - til ulike anledninger.