Quinoa glutenfritt knäckebröd

Best før, ofte godt etter

Som forbruker kan du stole på at Sempers glutenfrie produkter er av god kvalitet med best-før-dato. Ofte er de gode og fullt spiselige også etter det. Ved å se, lukte og smake kan du bedømme om maten er spiselig selv etter at best-før-datoen har passert.

Fun Fact - often good after best before
Fun Fact - often good after best before - mozarella

Ny merking på våre glutenfrie produkter

Med merkelappen "ofte godt etter best før-dato" vil vi oppfordre folk til å se, lukte og smake på maten vår før den kastes. 

Noen tips!

  • Mykt brød som ser godt ut og lukter godt, kan med fordel ristes eller varmes i ovn/mikrobølgeovn for å bli mykere.
  • Knekkebrød som har blitt litt myke på grunn av fuktighet kan ristes for å sprø dem igjen.
6 snabba fakta om gluten

Hvordan vi i Semper jobber for å redusere matsvinn

Vi i Semper jobber aktivt for å redusere matsvinn – fremfor alt ved å redusere risikoen for søl og brudd i produksjonslinjene, men også ved å sørge for at produkter som er nær best-før-datoen tilbys for salg i kanaler som spesialiserer seg på dette. Vi jobber også for å ha effektiv produksjonsplanlegging, slik at det ikke oppstår unødvendig svinn i oppstarts- og stengeperioden av produksjonen, og sørger for at svinn går til dyrefôr og drivstoffproduksjon.