Landskap svensk

Om selskapet Semper

I 1991 ble våre første glutenfrie produkter lansert under varemerket Semper. I dag tilbyr vi et bredt sortiment som kontinuerlig utvikles og forbedres basert på faglig kompetanse og erfaring – smakfulle glutenfrie produkter klare til å møte morgendagens behov.

Et trygt og glutenfritt valg siden 1991

Med 30 års erfaring er vi sikre på å si at vi har kunnskapen og kompetansen som trengs for å produsere høykvalitets og glutenfrie produkter. I produksjonsanlegget i Götene produseres våre glutenfrie blandinger og i vårt eget bakeri i Korsnäs, Falun, bakes knekkebrødet vårt. Sortimentet omfatter alt fra tradisjonelt og sprøtt knekkebrød i ulike varianter til myke rundstykker, pasta, flak og smakfulle kaker. Målet er å være en del av både hverdag og fest og å tilby et bredt utvalg av glutenfrie produkter med et raust utvalg av smaker.

knekke
knekkebakeriet

Et sortiment som stadigt utvikles & anpasses

I tett samarbeid med forbrukere og kostholdseksperter prøver vi nye oppskrifter og tester produkter i Sempers eget testbakeri og kjøkken. Her utvikler vi nye produkter og melblandinger som har bidratt til det store utvalget. Et sortiment som gir våre forbrukere mulighet til et godt glutenfritt liv – hver dag!