Glutenfri grovt sandwichbrød
Brød og rundstykker

Glutenfri grovt sandwichbrød

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Dette brød er super deilig og riste til frokost, og perfekt hvis du skal lage en sandwich eller toast. Sesamfrøene gir en deilig nøttesmak, som blir enda bedre når det brødet ristes.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet og tilsett olje, salt og honning.

  2. Tilsettt Semper grov Mix, sesamfrø og Semper bokhvete & teff mel. Jobb deigen sammen til den er seig i en kjøkkenmaskin. Deigen skal være ganske våt så vær forsiktg med å helle i for mye mel.

  3. La deigen heve i en bolle med litt olje på bunnen i omtrent en time.

  4. Legg deigen i en brødform med bakepair i bunnen og bruk hendene til å glatte overflaten. Det enkleste er hvis du dypper hendene i kaldt vann først så klisterer ikke deigen seg fast.

  5. Dryss med sesamfrø og la brødet etterheve i ca en time.

  6. Stek brødet i ca 40 minutter på midterste rille i ovnen ved 220 grader.

  7. Tips! Brødet er ferdig når det lager en hul lyd når du banker på det.