Glutenfritt brytbröd
Brød og rundstykker

Glutenfritt brytebrød

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Perfekt ved store middager, eller på et koldtbord.

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Porsjoner
    12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 250 °C

  2. Ha vann og olje i en bakebolle.

  3. Tilsett melet og tørrgjæren (spar 1 dl av melet til utbaking). Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med eltekrok og elt til en jevn og noe klebrig deig.

  4. Kle et stekebrett med bakepapir. Del deigen i 12 biter og trill rundstykker. Legg dem med 1-2 cm mellomrom på stekebrettet. Pensle med litt olje mellom bollene så de blir enklere å dele.

  5. Stekes i ovn i ca. 10 minutter og la brødet avkjøles før servering.