Kavring
Brød og rundstykker

Kavringer med linfrø

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Nytes gjerne sammen med en kopp te og godt syltetøy.

  • Tilberedningstid
    2 timer
  • Porsjoner
    32 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør ut gjæren i væsken og tilsett resten av ingredienser (spar 1/2 dl av miksen til utbaking). Bruk gjerne en kjøkkenmaskin med eltekrok og bland til en glatt deig.

  2. Hell deigen på bordet og del den i fire. Rull ut lengder og del hver lengde i fire. Rull boller og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir.

  3. La bollene heve i 40 minutter.

  4. Stek dem ved 225 °C i 10 minutter.

  5. Del de ferdigstekte bollene i to. Legg dem på rist og tørk dem i ovnen ved 125 °C ca. 1 time.