Glutenfri focaccia
Vurdering
(3 votes)
(3 votes)
Her har du oppskrift på en enkel og god glutenfri focaccia med olivenolje, maldonsalt og fersk rosmarin.
Tilberedningstid
80 minutterPorsjoner
ca. 12 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Rør gjæren og surdeigen ut i lunkent vann. Vannet bør ikke være varmere enn 30 grader. Har du ikke surdeig kan du utelate dette.
Tilsett olje, salt og glutenfritt mel. Elt deigen smidig for hånd. Hev deigen i ca. 15 minutter.
Hell deigen ut i en liten langpanne, 30x40 cm, med bakepapir, dekk til og hev brødet i ca. 30 minutter.
Ringle over med en god olivenolje og strø på maldonsalt, sorte oliven og frisk rosmarin.
Stekes i ovnen på midterste rille ved 210 grader i ca. 25 minutter.
Hvelv brødet ut av formen, avkjøl, skjær opp i biter og servér!