Glutenfri focaccia
Brød og rundstykker

Glutenfri focaccia

Vurdering

(2 votes)

(2 votes)

Her har du oppskrift på en enkel og god glutenfri focaccia med olivenolje, maldonsalt og fersk rosmarin.

  • Tilberedningstid
    80 minutter
  • Porsjoner
    ca. 12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør gjæren og surdeigen ut i lunkent vann. Vannet bør ikke være varmere enn 30 grader. Har du ikke surdeig kan du utelate dette.

     

  2. Tilsett olje, salt og glutenfritt mel. Elt deigen smidig for hånd. Hev deigen i ca. 15 minutter.

  3. Hell deigen ut i en liten langpanne, 30x40 cm, med bakepapir, dekk til og hev brødet i ca. 30 minutter.

     

  4. Ringle over med en god olivenolje og strø på maldonsalt, sorte oliven og frisk rosmarin.

  5. Stekes i ovnen på midterste rille ved 210 grader i ca. 25 minutter.

     

  6. Hvelv brødet ut av formen, avkjøl, skjær opp i biter og servér!