Glutenfritt lingonbröd
Brød og rundstykker

Glutenfri tyttebærbrød

Vurdering

(3 votes)

(3 votes)

Perfekt brød å lage til helgefrokosten. Saftige, gode og glutenfrie tyttebærbrød!

  • Tilberedningstid
    1 time 30 min
  • Porsjoner
    1 brød
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Smuldre gjæren og rør den ut i vann.

  2. Tilsett salt, brødkrydder og fiberhusk, rør om.

  3. La blandingen heve i 10 minuter.

  4. Tilsett de øvrige ingrediensene.

  5. Bland til en deig og la den heve i 30 minutter under ett kjøkkenhåndkle.

  6. Elt deigen og form den til to runde baller.

  7. Forvarm ovnen på 200°C.

  8. Skjer tre snitt å la den heve i ytterligere 15 minutter.

  9. Stek i ca 25 minutter.