Rundstykker med gulrot
Brød og rundstykker

Glutenfrie rundstykker med gulrot

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Saftige rundstykker som smaker godt med lagret ost eller god marmelade.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    20 st
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm vannet og olje til 37°C. Rør inn gjæren.

  2. Tilsett gulrøtter, bokhevete flak, sirup og salt. Bland i melmiksen og rør til jevn deig.

  3. La heve i ca 30 minutter med kjøkkenhåndkle over.

  4. Forvarm ovnen på 250°C.

  5. Jobb med deigen og legg den på en stekeplate med bakepapir. Deigen skal være løs. La den heve med kjøkkenhåndkle over i ca 10 minutter.

  6. Stek i ovnen i ca 10 minuter.

  7. Tips! Oppskriften kan også brukes til å lage brød.