Brød og rundstykker

Glutenfritt landbrød

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Et rustikt allround-brød, som er godt til salat og suppe, perfekt til bruschetta og varme sandwicher eller når du bare trenger ett enkelt og godt ostesmørbrød.

  • Tilberedningstid
    1 time 15 min
  • Porsjoner
    1
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Mål vann og olje i en bolle.

  2. Tilsett melmiksen og tørrgjær. Bland godt i en kjøkkenmaskin.

  3. Legg deigen på en stekeplate med bakepapir. Form til ett rundt brød.

  4. La brødet hevet under plastfolie i 30 minuetter. Forvarm ovnen på

  5. 250°C

  6. Snitt brødet med en skarp knit. Sett brødet i ovnen og senk temperaturen til 225°C.

  7. Stek i ca 25 minutter.

  8. La børdet avkjøles i noen timer før det skjæres opp.