Glutenfritt rødbetsbrød
Brød og rundstykker

Glutenfritt rødbetbrød

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Oppskrift på glutenfritt rødbetsbrød med dill kremost, like godt som det høres ut!

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    1 brød
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen på 200°C

  2. Rengjør rødbetene, skallet å la tørke på papir. Rist rødbetene i ovnen i ca 40 min til de er enkle å skjære med kniv. Avkjøl og bland i en kjøkkenmaskin til en jevn puré.

  3. Forvarm ovnen på 175°C og klipp til ett bakepapir som passer brødformen.

  4. Bland de tørra ingrediensene til brødet i en bolle.

  5. Bland smør, egg, melk og rødbetspuré i en kjøkkenmaskin.

  6. Tilsett de tørre ingrediensene og miks til en jevn røre.

  7. Bland alle ingredienser til kremosten i en bolle.

  8. Fordel 2/3 av rødbetdeigen i formen. Legg kremosten oppå rødbetdeigen. Topp med den sistea tredjedelen rødbetsdeig.

  9. Bruk en kniv i deigen for å lage mønster og for å få fram den hvite kremosten.

  10. Stek i ovnen i ca 45-50 min.