Yoghurtbrod
Brød og rundstykker

Glutenfritt yoghurtbrød med bønner

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

Et smakfullt mektig brød med sorte bønner, stappfullt av sunne frø, bønner, svisker og krydder.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    1 brød
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha frø, kjerner og bokhvete i en skål og tilsett laken fra bønnene. Bland det sammen.

  2. Sjekk av sviskene er uten steiner. Ha svisker og bønner i en kjøkkenmaskin og kjør til en fin masse.

  3. Tilsett resten av ingrediensene og kjør minst 3 minutter. Kle en 2 liters form med bakepapir og hell røren i formen. Bruk en slikkepott og jevn overflaten på brødet. Strø på litt havregryn og klapp dem lett ned i brødet.

  4. Sett ovnen på 175 °C og la brødet heve i 30-40 minutter. Stekes i ca. 1 1/2- 2 timer. Brødet bør en en temperatur på minst 98 °C i midten.

  5. Ta brødet ut av formen og la det avkjøles i minst 4 timer.