Glutenfritt zucchinibröd
Brød og rundstykker

Glutenfritt zucchinibrød

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Bak glutenfritt brød med squash.

  • Tilberedningstid
    1 time og 15 min
  • Porsjoner
    1
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Formvarm ovnen på 175 °C

  2. Bland egg med vaniljesukker, honning og kokosolje.

  3. Tilsett squash i eggeblandingen og bland i en kjøkkemaskin.

  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.

  5. Tilsett de tørre ingredienser i kjøkkemaskin og bland til en jevn deig.

  6. Klipp ett bakepapir som passer til bakeformen.

  7. Lad brødet stå i ovnen i ca 50-60 min. Stikk i brødet for å se om det er ferdig før du tar det ut av ovnen.

  8. Tips!

  9. Prøv også å bake brødet i mindre former - så får du zucchinimuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet av kremost.