Middag
Glutenfri blomkålpizza
Vurdering
(1 votes)
(1 votes)
Grønn og glutenfri superfoodpizza.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
6Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Forvarm ovnen på 200°C.
Del blomkålen og bland til konsistensen ligner coucous (alternativt bruk ferdig blomkålris).
Bland blomkål, egg og Pofiber till en deig. Smak til med salt.
Kjevl ut deigen på bakepapir på to stekeplater. Form 6 små runde pizzaer.
Bak blomkålene i ca 10 minutter til de er gylne i fargen.
Lag samtidig den grønne toppingen ved og blande alle ingrediensene. Skjær squash i tynne skiver.
Ta blomkålen ut av ovnen.
Legg på den grønne toppingen. Fordel en spiseskje med pesto på hver pizza. Topp med squash. Stek i ytterligerer 7–8 minutter.
Topp med vakre bladgrønnsaker.