Fest & småretter
Blåbærmousse kake
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
En vakker kake med med en mousse av blåbær og hvit sjokolade på en havrebunn.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
10-12 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Rask havrebunn
Bland dadler, kokos, kakaopulver og salt i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.
Tilsett planteolje og havregryn. Bland dette sammen.
Bruk en springform (22 cm) og fordel røren i formen. Settes kaldt.
Blåbærsmousse
Mos blåbærene og varm de forsiktig i en kjele. Ta kjelen vekk fra varmen og tilsett sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøles i kjøleskapet.
Bland crème fraiche og mascarpone i en bolle og visp til en fast mousse.
Tilsett blåbær- og sjokoladkremen i moussen og bland godt.
Fordel moussen på havrebunnen å la stå i fryseren i minst 1 time.