Blåbærsmousse på havrebunn
Fest & småretter

Blåbærmousse kake

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

En vakker kake med med en mousse av blåbær og hvit sjokolade på en havrebunn.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rask havrebunn

  2. Bland dadler, kokos, kakaopulver og salt i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse. 


  3. Tilsett planteolje og havregryn. Bland dette sammen.

  4. Bruk en springform (22 cm) og fordel røren i formen. Settes kaldt.

  5. Blåbærsmousse

  6. Mos blåbærene og varm de forsiktig i en kjele. Ta kjelen vekk fra varmen og tilsett sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøles i kjøleskapet.

  7. Bland crème fraiche og mascarpone i en bolle og visp til en fast mousse.

  8. Tilsett blåbær- og sjokoladkremen i moussen og bland godt.

  9. Fordel moussen på havrebunnen å la stå i fryseren i minst 1 time.