Glutenfri deilig iskrembombe
Fest & småretter

Glutenfri iskrembombe

Vurdering

(2 votes)

(2 votes)

En smakfull iskrem med bringebær i midten.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    8-10 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. 1. Dekk en bolle, ca 2 liter, innvendig med plastfolie. Brett folien over kantene.

  2. 2. Fyll bollen med vaniljeis, men lag et hull i midten av fatet, stort nok til å plassere en mindre bolle i.

  3. 3. Legg en liten bollen i gropen og dann en jevn form. Ta bort den lille bollen og sett den stor bollen med iskrem i fryseren i ca 30 minutter.

  4. 4. Ta ut bollen med is av fryseren . Fyll hullet med bringebærsorbet .

  5. 5. Pynt med cookie smuler og sett den i fryseren til den er gjennomfrosset.

  6. 6. Legg iskrembomben på ett fat og pynt med bær og kjeks.