Fest & småretter
Glutenfri ostekake
Vurdering
(38 votes)
(38 votes)
Frisk og sommerlig ostekake som smaker best pyntet med bær og frukt.
Tilberedningstid
1 time 45 minPorsjoner
10-12 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Bunn:
Forvarm ovnen på 175°C. Legg kjeksen i en plastpose og knus med en kjevle.
Bland kjeksen med sukker og smør.
Trykk deigen ut i en springform (24 cm i diameter).
Fyll:
Rør osten myk. Visp egg og sukker fyldig og tilsett osten. Bland i vaniljesukker og sitronskall.
Hell røren i pannen og stek i ca 40 minutter. La den avkjøles i kjøleskapet. Sikt melis og server kaken kjølig.
Tips! Lag ostekake i mindre former som er både praktisk og enkelt. Små kaker tar opp mindre plass i fryseren og er perfekt for å ha når du får småbesøk.