Fest & småretter
Glutenfri safranmousse kake på havrebunn
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Frisk og smakfull, uten hvitt sukker. Passer like bra sommer som vinter!
Tilberedningstid
3 timer og 30 minPorsjoner
10-12 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Bunn:
Ha dadler, kokos, kakaopulver og salt i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.
Tilsett planteolje og havregryn. Bland.
Bruk en springform og fordel røren i formen. Settes kaldt.
Mousse:
Smelt kokosolje i en kjele og avkjøl.
Rør sammen honning, yoghurt og safran og tilsett oljen.
Fordel fyllet på havrebunnen og la kaken stå i frysen i minst 3 timer. Kaken må tas ut av frysen ca. 15 minutter før servering.
Pynt med sommer eller vintertopping og drypp over med litt honning.