Glutenfri safrankake
Fest & småretter

Glutenfri safranmousse kake på havrebunn

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Frisk og smakfull, uten hvitt sukker. Passer like bra sommer som vinter!

  • Tilberedningstid
    3 timer og 30 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bunn:

  2. Ha dadler, kokos, kakaopulver og salt i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn masse.

  3. Tilsett planteolje og havregryn. Bland.

  4. Bruk en springform og fordel røren i formen. Settes kaldt.

  5. Mousse:

  6. Smelt kokosolje i en kjele og avkjøl.

  7. Rør sammen honning, yoghurt og safran og tilsett oljen.

  8. Fordel fyllet på havrebunnen og la kaken stå i frysen i minst 3 timer. Kaken må tas ut av frysen ca. 15 minutter før servering.

  9. Pynt med sommer eller vintertopping og drypp over med litt honning.