Glutenfri Vegetarisk Smörgåstårta
Fest & småretter

Glutenfri Vegansk Smørbrødterte

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Smak gjerne på denne vegansk variantene av den klassisk svensk smørbrødterten. Fyllet vi har valgt er hummus og avocado, men du kan fylle terten med akkurat det du vil.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    8-10 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Klargjør de tre rørene.

  2. Hummus: Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og smak til med salt og pepper.

  3. Tzatziki: Riv agurken og legg i et dørslag til vannet har rent av. Bland agurk med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper.

  4. Avocado Pipe: Mos avokado med en gaffel og bland de øvrige ingrediensene til røren.

  5. Sett rørene i kjøleskapet. Kantskjær brødene.

  6. Tilsett 1/3 av brødskivene på en tallerken. Fordel tzatziki og avocadorøre utover brødet. Legg så ett lag til med brødskive.

  7. Fordel hummus ovder det andre laget av brød og avslutt med en siste lav av brødskive.

  8. Dekk sandwichkaken med plastfolie å la stå i kjøleskap i ca. 3-4 timer.

  9. Smør kremost over hele sandwichkaken.

  10. Pynt med zucchini, frø, cherrytomater, gulrøtter og grønne blader.