Glutenfria kladdkaks-pops
Fest & småretter

Glutenfrie cake pops

Vurdering

(4 votes)

(4 votes)

Kladdkakeboller på pinne kan ikke bli annet enn suksess!

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    20 st
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kladdkaka:

  2. Forvarm ovnen på 175°C. Smelt smør å la avkjøle.

  3. Bland egg og sukker.

  4. Tillsett melmiksen, sikt kakaopulver og det avkjølte smøret.

  5. Hell røren i en smurt form(ca 24 cm i diameter).

  6. Stek i ca 25–30 minutter. La avkjøle.

  7. Cakepops:

  8. Bland halve kladdkaken i kjøkkenmaskinen.

  9. Tillsett ferks ost og bland til en deig.

  10. Forma deigen til baller.

  11. Sett en pinne på hver ball og still klubbene i fryseren til de er kalde og stive.

  12. Smelt sjokoladen og gjør i stand glass med sukker som du kan sette de ferdige cakepopsene i når de skal stivne.

  13. Dypp klubbene i smeltet sjokolade, topp med konditorifarge, kakesmuler eller strøssel.