Fest & småretter
Glutenfrie cake pops
Vurdering
(4 votes)
(4 votes)
Kladdkakeboller på pinne kan ikke bli annet enn suksess!
Tilberedningstid
60 minPorsjoner
20 stVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Kladdkaka:
Forvarm ovnen på 175°C. Smelt smør å la avkjøle.
Bland egg og sukker.
Tillsett melmiksen, sikt kakaopulver og det avkjølte smøret.
Hell røren i en smurt form(ca 24 cm i diameter).
Stek i ca 25–30 minutter. La avkjøle.
Cakepops:
Bland halve kladdkaken i kjøkkenmaskinen.
Tillsett ferks ost og bland til en deig.
Forma deigen til baller.
Sett en pinne på hver ball og still klubbene i fryseren til de er kalde og stive.
Smelt sjokoladen og gjør i stand glass med sukker som du kan sette de ferdige cakepopsene i når de skal stivne.
Dypp klubbene i smeltet sjokolade, topp med konditorifarge, kakesmuler eller strøssel.