Glutenfrie chiaboller
Fest & småretter

Glutenfrie chiaboller

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Disse rawbollene inneholder alt som er sunt og godt. Salt, søtt og sprøtt med sjokolade – kan man ønske mer? Derfor er disse sjokoladekulene uten havregryn perfekte å ha i bakhånd. De passer utmerket til kaffen og til fest – eller hvis du bare får lyst på noe søtt. At de i tillegg er raske å lage, er et stort pluss.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    20 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kjør knekkebrød, dadler, kokosolje, peanøttsmør, kakao og cashewnøtter i foodprocessor til du har en fin deig. Det gjør ingenting om det er litt biter i deigen.

  2. Smelt mørk sjokolade. Trill 20 boller, som du deretter ruller i smeltet sjokolade og knekkebrødsmuler.

  3. Oppbevar bollene i kjøleskap, men spis dem romtempererte.

Brukes i oppskriften
Superknäcke Chia från Semper Glutenfritt

CHIAKNEKKEBRØD