Fest & småretter
Glutenfrie chiaboller
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Disse rawbollene inneholder alt som er sunt og godt. Salt, søtt og sprøtt med sjokolade – kan man ønske mer? Derfor er disse sjokoladekulene uten havregryn perfekte å ha i bakhånd. De passer utmerket til kaffen og til fest – eller hvis du bare får lyst på noe søtt. At de i tillegg er raske å lage, er et stort pluss.
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
20 stkVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Kjør knekkebrød, dadler, kokosolje, peanøttsmør, kakao og cashewnøtter i foodprocessor til du har en fin deig. Det gjør ingenting om det er litt biter i deigen.
Smelt mørk sjokolade. Trill 20 boller, som du deretter ruller i smeltet sjokolade og knekkebrødsmuler.
Oppbevar bollene i kjøleskap, men spis dem romtempererte.