Fest & småretter
Glutenfrie knekkebrødsnitter med tomat og ferskost
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Stort mer delikat enn dette blir det ikke! Disse glutenfrie knekkebrødsnittene er perfekt snacks, og de passer til både hverdags og fest. De bakte tomatene og ferskosten utgjør en deilig kombinasjon – kremet, men samtidig friskt. Med karse og fersk rosmarin på toppen blir de dessuten veldig fine å se på.
Tilberedningstid
15 min, 3 t i ovnPorsjoner
-Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Sett ovnen på 120 °C.
Prikk cherrytomatene med en gaffel eller skarp kniv – for å unngå at de sprekker i ovnen.
Legg tomatene på en stekeplate dekket med bakepapir. Drypp olivenolje og strø salt og pepper over.
Bak tomatene i ovnen i ca. 2 timer, og la dem deretter stå på ettervarme med ovnsdøren på gløtt i ca. 1 time.
Server tomatene på rosmarinknekkebrød med valgfri ferskost. Pynt med karse eller rosmarin.