Glutenfrie pannekaker med lakserøre
Vurdering
(2 votes)
(2 votes)
Glutenfri og enkel oppskrift på sprø pannekakeruller med deilig lakserøre.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
4-5 porsjonerVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du
- Tilsett Semper mix eller fin mix sammen med salt.
- Smelt smøret og la det hvile litt.
- Tilsett melken og melet vekselsvis til du får en klumpfri røre.
- Tilsett eggene ett og ett og ha til slutt i smøret og rør godt.
- Stek tynne pannekaker med litt steksmør og nyt med din favorittopping.
Vil du lage veganske pannekaker?
Bytt ut melken med havre- eller soyamelk eller vann. Margarinen kan byttes ut med melkefri margarin eller f.eks. jomfru kokosnøttolje.Tips!
Hvis du bruker havre- eller soyamelk, tilsett 1-2 ts sukker eller honning i røren. Dette gir pannekakene en mer gyldenbrun farge.
Fylling
- Skjær laksen i små terninger og ha i en bolle.
- Bland laksen med crème fraiche, dill, gressløk og sitronsaft. Spar gjerne litt urter og sitronbåter til pyntet.
- Krydre med salt og pepper.
- Fordel fyllet på 4-5 pannekaker og rull opp. Dryss litt hakket dill og gressløk over, og pynt med sitron.