Deilige glutenfrie pannekaker med lakserøre
Fest & småretter

Glutenfrie pannekaker med lakserøre

Vurdering

(2 votes)

(2 votes)

Glutenfri og enkel oppskrift på sprø pannekakeruller med deilig lakserøre.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    4-5 porsjoner
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

    1. Tilsett Semper mix eller fin mix sammen med salt.
    2. Smelt smøret og la det hvile litt.
    3. Tilsett melken og melet vekselsvis til du får en klumpfri røre.
    4. Tilsett eggene ett og ett og ha til slutt i smøret og rør godt. 
    5. Stek tynne pannekaker med litt steksmør og nyt med din favorittopping. 

    Vil du lage veganske pannekaker?
    Bytt ut melken med havre- eller soyamelk eller  vann. Margarinen kan byttes ut med melkefri margarin eller f.eks. jomfru kokosnøttolje.

    Tips!
    Hvis du bruker havre- eller soyamelk, tilsett 1-2 ts sukker eller honning i røren. Dette gir pannekakene en mer gyldenbrun farge.

Fylling

    1. Skjær laksen i små terninger og ha i en bolle.
    2. Bland laksen med crème fraiche, dill, gressløk og sitronsaft. Spar gjerne litt urter og sitronbåter til pyntet.
    3. Krydre med salt og pepper.
    4. Fordel fyllet på 4-5 pannekaker og rull opp. Dryss litt hakket dill og gressløk over, og pynt med sitron.

Brukes i oppskriften
Vaffle og pannekakemix fra Semper glutenfri

VAFFEL & PANNEKAKEMIKS