Glutenfria piroger
Fest & småretter

Glutenfrie piroger

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Et helt måltid i en liten velduftende pakke. Deilige å spise nystekte med en god salat. Også veldig godt å ha på lur i fryseren.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    ca 12 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Rør ut gjær i lunket vann. Tilsett olje og salt.

  2. Bland inn melet og rør alt godt sammen. La deigen heve i ca. 15 minutter.

  3. Del deigen i 12 biter og trykk ut flate runde deiger, ca. 10 cm i diameter.

  4. Stek kjøttdeig og løk i olje. Ha i krydder og kulturmelk.

  5. Legg 1-2 ss fyll på hver deig.

  6. Brett deigen over fyllet slik at det blir en halvmåne og klem sammen i kanten. Bruk gjerne en gaffel.

  7. Pensle og stek pirogen ved 225 °C i 15 minutter.