Glutenfrie snitter med to pålegg
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Små kanapere med toppet med Skagenrøre & sopp og parmesan. Deilige fingermat.
Tilberedningstid
20 minPorsjoner
4-6Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Skagenrøre med rogn:
Skrell rekene, ta bort noen som skal brukes til pynt og hakk resten grovt.
Legg rekene i en bolle og bland med majones og crème fraiche.
Hakk dillen fint, men spar litt til pynt. Riv litt sitronskall og ress ut 1 ts saft. Tilsett dill, sitron og smak til med salt og pepper.
Smør skagenrøren på Toasty fiber, del skiven i små snitter.
Topp med rogn, dill og svart pepper.
Smørstekt sopp med parmesan og timian:
Stek soppen i en tørr stekepanne til væsken er borte. Tillsett så smør og olivenolje og stek til de har en fin gyllen farge. Smak til med salt og pepper.
Fordel soppen på smørstekt Toasty fiber, skjært i mindre snittebiter.
Topp med parmesan og fersk timian.