Glutenfria broccolibollar
Fest & småretter

Glutenfrie broccoli sticks

Vurdering

(4 votes)

(4 votes)

Vegetariske brokkoliboller med paprikadipp er en enkel smårett.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    Ca 15 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovn til 200 ° C.

  2. La brokkolien småkoke i vann i ca 1 minutt og deretter la den avkjøles i kaldt vann.

  3. Tilsett brokkolien i et dørslag og la alt vannet renne av.

  4. I en food prosessor: Bland brokkoli, egg, ost, pofiber og persille. Tilsett salt og pepper etter smak.

  5. Ta en skje med brokkolirøren og form til en pinne eller rund ball. Fordel stengene eller ballene på en stekeplate med bakepapir.

  6. Stek i ovnen i ca 15 minutter. Snu brokkolistengene og stek i ca 10 minutter.

  7. Server varm med en god dip.