Knekkebrødsnacks med rødbethummus, fargeglad knekkebrød
Fest & småretter

Knekkebrødsnacks med rødbethummus

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Sunn og vegetarisk snacks. Rødbetene setter god smak på hummusen og gir den dessuten en vakker, knall rosa farge. Sammen med fetaosten blir det her en veldig hyggelig smaksopplevelse. En enkel smårett som passer godt som snacks eller som fingermat.

  • Tilberedningstid
    10 min
  • Porsjoner
    10
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Skjær rødbetene i biter.

  2. Skrell hvitløken, og bland sammen rødbeter, hvitløk og kikerter med en stavmikser.

  3. Drypp oljen forsiktig over, og smak til med salt og pepper.

  4. Server rødbetehummusen på Spisknäcke med surdeg med fetaost, spirer av China rose eller rødbetespirer og strimlet polkabete.