havremelk
Frokost & mellommåltider

Glutenfri havremelk

Vurdering

(5 votes)

(5 votes)

For å lage din egen havremelk trenger du en silduk, en blender og noen glassflasker. Husk å lage havremelken din med glutenfrie havregryn!

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Porsjoner
    7 dl
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm kokosoljen slik at den blir flytende.

  2. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør et par minutter.

  3. Hell melken igjennom silduken og klem ut så mye væske som mulig. Bland inn valgfri booster i melken om du vil og bland. Hell melken på rene flasker og oppbevar dem kaldt. Ikke glem å riste før bruk. Melken holder seg ca. 3 dager i kjøleskapet.

  4. Tips! Bruk din hjemmelagde havremelk til Over-natten-grøt, Pannekaker og Nice cream.