Glutenfria frukostmuffins
Frokost & mellommåltider

Glutenfrie morgenmuffins

Vurdering

(2 votes)

(2 votes)

En herlig blanding av frø, nøtter og bær. Bruk grunnoppskriften og tilsett det du måtte ha hjemme som passer.

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Porsjoner
    7 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225°C.

  2. Mål opp mel, havregryn, bakepulver, salt, kanel og olje (eller smør).

  3. Kjør alt i en foodprosessor noen minutter slik at fettet blandes med melet. Alternativt kan den knas sammen med fingrene.

  4. Tilsett resten av ingrediensene og arbeid deigen fort sammen.

  5. Fordel røren i muffinsformer.

  6. Tips! Ettersom muffinsene ikke hever seg så mye kan formene fylles opp til kanten på formen.

  7. Stekes i midten av ovnen, ca. 15 minutter.