Glutenfri god morgen-granola
Frokost & mellommåltider

Glutenfri god morgen-granola

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Stekt granola med smak av kokos, nøtter og kanel.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    6
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 150°C.

  2. Bland havregryn, kokosflak, cashewnøtter, gresskarkjerner, mandler, linfrø, solsikkekjerner, kanel, kardemomme og eventuelt valgfri booster i en bolle.

  3. Tilsett kokosolje og honning. Bland alt godt sammen slik at alt er dekket av olje og honning.

  4. Ha et tynt lag utover et bakepapir og la det steke i ca. 30 minutter. Rør hvert 10 minutt slik at blandingen får en gyllen farge. La granolaen avkjøles og oppbevar den på et tett glass.