pops
Jul og tradisjon

Cake Pops med pepperkaker og sjokolade

Vurdering

(3 votes)

(3 votes)

Vakre cake pops som kan varieres i det uendelige.

  • Tilberedningstid
    1 tima 15 min
  • Porsjoner
    15 st
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kjør pepperkakene til smuler i en foodprosessor. Tilsett kremost og bland til en jevn deig.

  2. Lag 15 stk kuler.

  3. Sett en pinne i hver kule og la de stå i fryseren i ca. 40 minutter.

  4. Smelt sjokoladen og gjør klar glass med sukker.

  5. Dypp kulene i smeltet sjokolade og topp med smuldrede cookies eller farget sukker.

  6. Sett de ferdige cake pops'ene i glassene med sukker, og la de stå i kjøleskapet til de skal serveres.

  7. Ta frem klubbene en stund før servering.

Brukes i oppskriften
Pepparkakor från Semper Glutenfritt

PEPPERKAKER