Jul og tradisjon
Glutenfrie hvite sjokoladekuler med tyttebær
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Overrask dine kjære med et noe annerledes preg av denne klassikeren. Prøv vår oppskrift på glutenfrie hvite sjokoladekuler. Perfekt til festen eller gløgg. Hvis du ønsker det, kan du erstatte tyttebærene med for eksempel jordbær. Nam!
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
25 stkVanskelighetsgrad
Lett
Slik gjør du:
Bland sukker, vaniljesukker og grovhakket sjokolade i en foodprosessor. Hvis du ikke har en foodprosessor, kan du smelte sjokoladen over lav varme.
Tilsett havregryn og romtemperert smør.
Tilsett tyttebær og grovhakket banan og bland inn i røren. Avkjøl, ca 30 minutter.
Form boller / kuler og rull dem i kokosmasse. Sett i kjøleskapet til de er stivnet og oppbevar videre i kjøleskapet.
Tips! Bytt ut tyttebær med andre bær, for eksempel norske jordbær.