Jul og tradisjon
Glutenfrie vafler
Vurdering
(208 votes)
(208 votes)
Endelig tid for sprø vafler! Denne varianten av glutenfri vaffelrøre er superenkel å lage, og resultatet blir alltid like bra. Blir det røre til overs, kan du oppbevare den i kjøleskapet og bruke den dagen etter. Hvem sier vel nei takk til sprø vafler med rømme og syltetøy?
Tilberedningstid
30 minPorsjoner
4 stkVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Mål opp miks, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett litt vann om gangen mens du pisker til røren blir klumpfri.
Smelt smøret, og la det avkjøles. Tilsett det i røren, og blant godt.
Varm opp vaffeljernet og pensle det med smør. Stek vaflene gyllenbrune, og server dem med friske bær.
Tips! Tilsett 1 ts vaniljesukker i røren for å få ekstra søte vafler.