Jul og tradisjon

Glutenfrie safranscones

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Hvis du ikke har prøvd glutenfrie safran scones ennå, er det på høy tid å gjøre det. Ved å legge safran til røren, blir scones enda bedre. Passer like godt til helgefrokost som til ettermiddagste.

  • Tilberedningstid
    25 min
  • Porsjoner
    6 st
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 250°C.

  2. Bland alle tørre ingredienser i en bolle, tilsett smør og jobb sammen til en smuldrende deig.

  3. Tilsett melk, vaniljeyoghurt og honning og rør sammen. 

  4. Ha litt mel på hendene og form 6 litt flate baller.

  5. Strø over finhakkede hasselnøtter eller mandler.

  6. Stek i ovnen i ca 10 min eller til sconsene har fått en gyllen farge.