Glutenfri brownies med hvit og brun sjokolade
Kaker

Glutenfri brownies med hvit og brun sjokolade

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Her får du hvit sjokoladebrownie og brun sjokoladebrownie i samme kake, og den smaker himmels. En virkelig deilig dessertkake. Du vet kanskje at hvit brownie kalles Blondi?

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Porsjoner
    10
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Skru på stekeovnen til 170ºC. Smør og strø en liten langpanne ca. 15cm x 25cm.

  2. Smelt smør og sukker i en gryte.

  3. Rør inn glutenfritt mel og vanilje, and rør inn eggene

  4. Fordel røren i to boller.

  5. Del kokesjokolade og ha den hvite i en skål og den mørke i en skål. Eventuelt hakk nøtter. 
     

  6. Bland sammen kakao, mørk kokesjokolade og eventuelt halvparten av nøttene i den ene bollen med røre. Rør inn hvit kokesjokolade, og resten av eventuelle nøtter i den andre bollen.

  7. Legg lagvis lys og mørk røre i formen og dra en kniv gjennom røren. 

  8. Stek kaken i ca. 30- 40 minutter på midterste rille. Sjekk gjerne med en kakepinne om kaken er stekt. Er det flytende røre på pinnen tåler kaken noen minutter til.