Glutenfri brownies med hvit og brun sjokolade
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
Her får du hvit sjokoladebrownie og brun sjokoladebrownie i samme kake, og den smaker himmels. En virkelig deilig dessertkake. Du vet kanskje at hvit brownie kalles Blondi?
Tilberedningstid
60 minutterPorsjoner
10Vanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Skru på stekeovnen til 170ºC. Smør og strø en liten langpanne ca. 15cm x 25cm.
Smelt smør og sukker i en gryte.
Rør inn glutenfritt mel og vanilje, and rør inn eggene
Fordel røren i to boller.
Del kokesjokolade og ha den hvite i en skål og den mørke i en skål. Eventuelt hakk nøtter.
Bland sammen kakao, mørk kokesjokolade og eventuelt halvparten av nøttene i den ene bollen med røre. Rør inn hvit kokesjokolade, og resten av eventuelle nøtter i den andre bollen.
Legg lagvis lys og mørk røre i formen og dra en kniv gjennom røren.
Stek kaken i ca. 30- 40 minutter på midterste rille. Sjekk gjerne med en kakepinne om kaken er stekt. Er det flytende røre på pinnen tåler kaken noen minutter til.